Politica de Retur

POLITICA DE RETUR

Cumparatorul persona fizica poate renunta la produsele achizitionate, in termen de 14 zile lucratoare de la receptionarea lor, conform OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta: “Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”

Clienții care nu sunt mulțumiți de produs îl pot returna și/sau pot alege un alt produs cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru a fi acceptata returnarea produselor , va rugam sa va asigurati ca acestea sunt in aceeasi stare in care au fost livrate: au etichetele originale, ambalajul original in care v-au fost livrate si nu sunt purtate sau deteriorate.  Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate ce prezinta urme de uzura. VA RUGAM SA PROBATI PRODUSELE PE UN COVOR MOALE PENTRU A EVITA ZGARIETURILE SAU URMELE DE UZURA PE TALPA PRODUSULUI! Înainte de a returna produsele, clienții trebuie să notifice prealabil comerciantul în scris către adresa de e-mail comenzi@weddingshoes.ro, unde vor specifica următoarele:

-     produsul/produsele pe care doresc să le returneze

-     motivul returului

-     opțiunea înlocuirii sau rambursării sumei

-     Cumparatorul poate opta pentru înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc. Daca doriti sa schimbati produsul cu o alta culoare/marime/model, va rugam sa ne contactati in prealabil prin email la adresa comenzi@weddingshoes.ro in care veti specifica foarte clar numarul comenzii, numele dvs si produsul pe care il doriti la schimb. Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil.  In cazul in care pretul produsului ales la schimb este mai mare se va achita diferenta de pret ramburs la primirea coletului. Cheltuielile cu returnarea produsului initial de catre client precum si cele cu livrarea noului produs vor fi suportate de dumneavoastra in calitate de CUMPARATOR. Produsul pe care doriti sa-l schimbati trebuie trimis catre noi la adresa  STRADA CAMPUL PAINII, 3-5, CLADIREA CORATIM, INTRAREA B, ETAJ 1, CLUJ NAPOCA, cu orice firma de curierat: SAMEDAY, URGENT CARGUS, FAN COURIER, DPD, GLS.

 ATENTIE: Nu se accepta coletul cu plata transportului la destinatar! NU se accepta retur cu POSTA ROMANA!

-       In cazul in care nu doriti schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, va vom rambursa contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dvs. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maxim 15 zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la adresa specificata mai sus. Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre d-voastra, ca si cumparator.

 -       Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau un produs ce prezinta defecte, contactati-ne intr-un interval de 12h de la primirea coletului la adresa de email COMENZI@WEDDINGSHOES.RO sau telefonic: 0740050512 pentru a reclama aceasta situatie si ne vom asigura ca produsul sa fie inlocuit cu un produs nou sau vi se vor rambursa banii. Costurile de transport aferente returului si livrarii produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre noi.