Despre noi

Unul din cele mai populare branduri de incaltaminte de femei, Badgley Mischka se afla in topul preferintelor mireselor din intreaga lume. Brandul Badgley Mischka este creatia lui Mark Badgley si James Mischka, considerati printre cei mai buni designeri americani de incaltaminte. In ultimele doua decenii si-au lasat amprenta in lumea modei datorita gamei de pantofi foarte confortabili, eleganti si plini de farmec. 


Badgley Mischka a devenit o marca sinonima cu rafinamentul si stilul, datorita detaliilor fine ale fiecarui pantof. Pantofii sunt decorati cu pietre si finisati manual cu maxima delicatete, brandul fiind recunoscut international prin decoratiunea de pietre manual lucrata din spatele calcaiului.
Ideea de a te casatori intr-o pereche de pantofi Badgley Mischka sau de a purta la orice eveniment pantofii renumitului brand nu trebuie sa fie un vis ci o realitate.
Weddingshoes.ro ofera o gama larga de modele pentru toate preferintele. Fie ca iti cauti ceva roz, albastru sau stralucitor, cu tocuri sau flat, Weddingshoes.ro iti ofera pantofii ce se vor potrivi stilului tau.